ACIRMA

Traducatori autorizati

estatutos

Aforisme românesti

portaria 1637/2006

lei 37 / 2006 agosto 9

asociatia in mass media

lei 23 / 2007 julho 4

sobre nos

PASAPOARTE NOI......

in limba romana

Institutul Cultural Roman

Ambasada Romaniei la LISABONA

organigrama

Au rupt relatiile...

decret regulamentar 84/2007 nov 5

Fins de associaçaő

Romania spy case

DOLARUL....?

Comunicado conjunto

Ghidul cetateanului roman

COMUNICAT ... Euroalegeri

Justitia a ramas oarba

Pozita MAE despre relatiile cu Rep.Moldova

Alegerile Europarlamentare

Radiografie la Manifestatie

Guestbook

Contactos

Sună absurd ca o PATRIE să nu aibă patrioţi, însă în situaţia de azi ,ar fi bine să identificăm ...cauzele...pentru a fi PATRIOTI.
Total de visitas: 96289
 
Aforisme românesti

* Bărbatul e înselat totdeauna. Cea mai onestă si devotată sotie tot iubeste pe cineva mai mult: copilul. (VICTOR EFTIMIU) * Femeile tin la fotografia lor. Ceea ce pentru bărbati e iscălitura, pentru femei e fotografia. Natural, cea din tinerete. (VASILE BĂNCILĂ) * Călugărul Ieromin de la Râsca spunea: un bărbat care nu se simte rudă cu nevasta lui trăieste în concubinaj; iar cînd se simte rudă, trăieste în incest. (GARABET IBRĂILEANU) * Bărbatii cu burtă sînt ca pantalonii cu genunchi. (TUDOR MUSATESCU) * Bărbatii îmbătrînesc, dar nu se cumintesc. (LIVIU REBREANU) * Singura formă în care femeile si-au depăsit conditia mediocră este sfintenia. Numai ca sfinte au produs ele ceva. (EMIL CIORAN) * Două căsătorii sînt prea multe pentru o femeie. (TUDOR ARGHEZI) * Nu-mi plac fetele tinere. Marii pictori le-au evitat totdeauna. Femeile prea crude n-au materialitate, n-au culoare. (G. CĂLINESCU) * Alfred de Musset era frumos ca un zeu. Si George Sand l-a lăsat... (CAMIL PETRESCU) * Fetele frumoase adeseori sînt criminale în ochii femeilor: de ce să fie frumoase? (I.H. RĂDULESCU) * Muierea asa e lăsată de Dumnezeu, vicleană ca apa si trecătoare ca florile. (MIHAIL SADOVEANU) * O femeie urmăreste, întotdeauna, în căsnicie două lucruri: să facă din copilul ei un bărbat si din bărbatul ei un copil. (RADU STANCA) * Numai o femeie cinstită are talentul trist de a se compromite. (GRIGORE TĂUSAN) * Prostii se însoară totdeauna; nebunii cîteodată; înteleptul nicicînd. (MIHAI EMINESCU)
* Căsătoria este o stiintă. (MIHAIL KOGĂLNICEANU) * Fereste-te să iei fată frumoasă de neam prost, nevastă lăsată de bărbat si văduvă care-si plînge bărbatul mort. (ANTON PANN) * Omul care se însoară de tînăr n-are tinerete. (ZAHARIA STANCU) * Suma totală a nenorocirilor care încă nu ni s-au întîmplat se numeste fericire. (ROMULUS DIANU) * Oamenii cei mai nefericiti sînt în acelasi timp – desi nimeni n-o vede – cei mai fericiti. (MIHAIL DRAGOMIRESCU) * Nu există fericire curată decît după 60 de ani. Cînd nu mai vrei nimic si cînd totul e permis si totul este, din nou, nevinovat, ca în ceasul prunciei. (CONSTANTIN NOICA) * Lacrimile săracilor nici soarele, nici vîntul nu le poate usca. (ION NECULCE)